Ciorba de iepure

de AnyCostescu in Ciorbe, 18 Iun 2013 | 3839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata iepure (partea cu gatul )(vezi poza)
  • maruntaie de iepure
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • jumatate de ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de zarzavat conservat
  • verdeata(marar,patrunjel,leustean)
  • sare,piper
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure:

Iepurele se spala bine si se pun la fiert impreuna cu maruntaie in aproximativ 5 litri de apa. Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa pana carnea e fiarta. Se scoate carnea de iepure si se lasa la racit.Se dezoseaza iar carnita se pune inapoi in oala. Zeama in care a fiert se strecoara si se pune din nou la fiert..Se adauga legumele curatate, spalate si tocate marunt, Dupa ce au fiert bine , se condimeanteaza ciorba cu sare si piper, se adauga verdeturile tocate marunt si se mai lasa sa dea un clocot.. Se opreste focul si se pune o lingura de bors magic sau mai mult daca doriti o ciorba acra.

Se serveste imediat cu mult spor :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure