Ciorba de legume

de mimmi in Ciorbe, 29 Feb 2012 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare,
  • 3 morcovi,
  • 2 ardei,
  • 1 conopida mica,
  • radacina de telina si patrunjel,
  • costita afumata,
  • 1 lingura ulei,
  • sare,piper,
  • boia,
  • patrunjel proaspat,
  • 1 plic bors magic
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Spalam legumele. Taiem ceapa marunt,ardeiul,morcovii,telina si patrunjelul le taiem cubulete sau feliute. Calim legumele intr-o lingura de ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin,adaugam costita taiata felii si apa cat sa le acopere. Condimentam cu sare,piper si boia si lasam sa fiarba. Cand este aproape fiarta carnea,adaugam buchetele de conopida si borsul dupa gust. Mai lasam sa dea cateva clocote,pana este fiarta conopida si stingem focul. Adaugam patrunjelul verde tocat marunt si servim cu smantana si ardei iute. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:22

Foarte buna!

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 00:18

foarte buna ciorba

mihaelar63 1

27.11.2013, 02:54

Vitamine , vitamine , dar si proteina nu lipseste
Parafrazare de la Sofia Vicoveanca
,, Ast-ai ciorba ardeleneasca , Hai !!!
Cine o manca , sa traiasca , Hai !!!
Stanga , unu , dreapta doi , c-asa-i costita pe la noi , mai ! La , la , la "

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza