Ciorba de oase cu zeama de varza

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 3 Feb 2018 | 3070 vizualizari

 

Bineinteles ca pe oase trebuie sa fie si carnita!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg oase cu carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1/2 telina
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceasca orez
  • 1 litru zeama de varza
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 litri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase cu zeama de varza:

Se spala oasele de porc, in caz ca sunt mari se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc mic ~ 1 ora. Se strecoara supa si se pune din nou la foc cu zarzavatul tocat marunt sau dat prin razatoarea mare. Oasele le puteti lasa asa cum sunt sau puteti aduna carnea de pe ele si punem doar carnea in ciorba.

Dupa cateva clocote se adauga si orezul ales si spalat. Cand zarzavatul este fiert, se adauga bulionul si zeama de varza fiarta separat. Dupa ce oprim focul, se adauga patrunjelul si leusteanul taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ungureasca de porc