Ciorba de legume dreasa cu ou

de Bunica in Ciorbe, 9 Ian 2015 | 9437 vizualizari

 

Ciorba de legume dreasa cu ou ce buna a fost dupa atatea porcarii!:))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 200 ml. suc de rosii
  • 1ou
  • 2 linguri fidea maruntita.
  • sare
  • leustean din congelator
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume dreasa cu ou:

Ceapa impreuna cu toate radacinoasele se curata,spala si toaca marunt.

Punem la fiert 2 l. apa intr-o coala de 3 l. Cand da apa in clocot adaugam legumele.

Dupa 10 minute de fiert adaugam cartofii curatati,spalati si tocati in cuburi mici.

Cand furculita patrunde usor in morcov adaugam sucul de rosii.

Fierbem 10 minute,apoi stingem focul

Adaugam fideaua

Luam un polonic de zeama si o punem la racit.

Intr-un castron batem oul si turnam peste el zeama din ciorba racita.Compozitia o punem in oala cu ciorba si amestecam repede.

Cand ciorba s-a racit adaugam si leusteanul tocat.

Se serveste calda cat si rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui leusteanul cu verdeata care va place.

2

Pe timpul fierberii se mai adauga apa calda pana se umple oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat