Ciorba de loboda

de Deny22 in Ciorbe, 27 Apr 2016 | 2192 vizualizari

 

Felul meu de mancare pe care il prefer in fiecare vara

 

INGREDIENTE

  • aprox 5 legaturi mici loboda
  • o manda de orez
  • 1 legatura leustean
  • 500 ml bors
  • 1 ou
  • apa
  • ulei
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Punem pe foc oala pt ciorba, umpluta pe jumatate cu apa si putina sare

loboda o spalam si ii rupem coditele; daca frunzelesunt mici, le lasam intregi, daca sunt prea mari le putem rupe; le adaugam apoi peste apa calda.

adaugam si orezul, lasam la fiert aprox 15min si adaugam borsul

mai lasam 20 min si adaugam leusteanul tocat marunt si oul batut

TIPS-URI

1

Se poate servi atat calda cat si rece

2

Se poate adauga si putina stevie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare