Ciorba de loboda cu omleta

de Lau in Supe/Ciorbe, 28 Mar 2014 | 7209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de loboda rosie
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • leustean
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • omleta
  • 3 oua
  • sare
  • marar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu omleta:

Loboda o spalam bine,dupa care o tocam marunt,

Curatam ceapa,morcovul,telina.ardeiul dupa care tocam ceapa si ardeiul, si restul le dam razatoare,

Intr-o oala adaugam putin ulei calim putin ceapa,dupa care adaugam morcovul si mai lasam putin sa se caleasca impreuna cu ceapa,adaugam ardeiul,telina si loboda,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam apa,acoperim si lasam sa fiarba cca 15 min dupa care adaugam mararul,leustea si condimente dupa gust,mai lasam sa fiarba cca 5 min dupa care oprim focul si adaugam sucul de la lamaie,

Intre timp facem omleta-batem ouale cu sare,adaugam cateva fire de marar tocat si amestecam

Intr-o tigaie adaugam putin ulei,adaugam ouale inclinam tigaia cat sa acopere uniform tigaia,gatim pana ce omleta este rumenita pe partea inferioara,

Scoatem pe o farfurie si rulam si lasam sa se raceasca putin dupa care o taiem fasii,si adaugam in ciorba,

La final adaugam patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

28.03.2014, 17:33

multumesc

Tabita _ 1

28.03.2014, 22:03

Lau 1

29.03.2014, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda