Ciorba de loboda rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Mar 2013 | 23249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 legaturi de loboda rosie
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • o jumtate de pastarnac
  • 4 rondele de telina
  • 400 g suc de rosii si zarzavat de ciorbe
  • 5 fire de ceapa verde
  • ardei congelat
  • bors
  • sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Loboda a fost curatata spalata, pusa la scurs. Ceapa, morcovul, pastarnacul si telina le-am curatat, spalat, tocat. De asemenea si cartofii.

Intr-o oala mai mica am pus la fiert apa. Cand a inceput sa fiarba am adaugat loboda. Am lasat-o pret de 3-4 minute sa se opareasca. Am scos-o in strecuratoare, am dat-o la un jet de apa rece si am lasat-o la scurs. 

Pe foc am pus oala cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat legumele (ceapa, morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si cartofii taiati cuburi). Cand acestea s-au fiert pe trei sferturi am adaugat loboda taiata bucati mai mici. In timp ce toate fierbeau, intr-un ibric am pus borsul la fiert. Cand s-a incalzit bine l-am adaugat peste ciorba. Am pus sucul de rosii si zarzavatul pentru ciorbe. La final am pus uleiul. Am mai lasat pret de 5 munute de la fiert.

Am potrivit gustul de sare. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara, din cartofi