O ciorba usoara cu foarte multe legume numai buna in perioada de vara. Se poate servi cu smantana sau fara, asa cum va place.
Pofta buna!
Se curata legumele, se spala si se taie cat de marunt va place.
Intr-o oala punem uleiul si ceapa la inmuiat, dupa 7 minute adaugam radacinoasele (punga cu legume congelate pentru ciorba) ceapa verde, tija apio, adaugam sare si piper si lasam pe foc pana se patrund bine. Adaugam buchetelele de brocoli lasa 5 minute si adaugam loboda rosie taiata nu foate marunt, amestecam si adaugam apa calda. Se lasa pe foc nu foarte mult pana legumele (radacinoasele) sunt bine facute. Adaugam sucul de rosii si borsul pentru acrit, lasam sa dea un clocot -doua, oprim focul si adaugam verdeata tocata fin patrunjelul si leusteanul. Se poate servi atat calda cat si rece.
1
folositi intotdeauna apa calda, nu rece.
2
se poate pune si orez