Ciorba de perisoare

de mioritica in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 5242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne tocata amestec
  • 4 cepe,
  • 2 ardei grasi,
  • 1 morcov,
  • 2 rosii,
  • telina,
  • pastarnac
  • 3litri apa
  • bors
  • 2oua
  • bulion sau pasta de rosii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert impreuna cu ardeiul, cele 2 cepe, morcovul si celelelte legume. Cat timp se fierb preparam carnea de perisoare: punem peste carne 2 cepe , cimbru, 1ou si sare sau delikat. Amestecam bine si formam perisoarele. Cand s-au fiert legumele se pun perisoarele in oala. La terminare se pune bulion, borsul ,sare dupa gust si oul batut cu putina zeama din ciorba si verdeata.

TIPS-URI

1

este foarte buna si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

mioritica 1

06.10.2010, 18:47

da ai dreptate e buna

elena1988 1

24.02.2011, 09:20

MVMih 1

29.03.2011, 11:05

La multi ani!
Buna ciorbitza, cam goala strachioara...inseamna ca s-a infruptat cineva din ea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]