Ciorba de perisoare

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 17973 vizualizari

 

Daca e acrisoara este foarte buna!

 

INGREDIENTE

Pentru zeama:
  • 5 cepe verzi
  • 1/2 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • 1 cana de bors
  • 200 ml suc de rosii
Pentru 15 perisoare:
  • 200 g carne tocata
  • 3 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine.

Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea.

Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute.

Adaugam verdeata la sfarsit.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]