Ciorba de perisoare

de corina241 in Ciorbe, 30 Noi 2010 | 5338 vizualizari

 

INGREDIENTE

Perisoare:

  • 400g carne tocata amestec
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Legume pentru ciorba:

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de telina mica
  • 1 cartofi de marime potrivita
  • 1/2 ardei rosu
  • verdeata,cimbru patrunjel
  • rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele spalate si curatate le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu apa.

Cat timp legumele fierb,pregatim perisoarele:

Intr-un castron amestecam carnea cu orezul,potrivim de sare si piper,apoi adaugam oul batut si formam perisoarele.Cand ciorbita a dat in clocot si legumele sunt aproape fierte,reducem flacara si punem perisoarele una cate una,cu grija in oala.Cand au fiert perisoarele pe jumatate adaugam rosiile in bulion,potrivim de sare si le lasam pana dau un clocot.

Adaugam crengute de cimbru si verdeata,dupa gustul fiecaruia.

TIPS-URI

1

noi am mancat cu ardei iute

2

copiii,doar ciorbita cu mingii:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de peste