Ciorba de perisoare

de Geanina87 in Ciorbe, 13 Noi 2012 | 4565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • bors
  • patrunjel (eu nu am avut :((
  • Pentru perisoare:
  • o cescuta de orez
  • 300 g carne de vita
  • 1 ou
  • 1 lingura ceapa tocata marunt
  • 1 lingura de morcov ras pe razatoarea mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala punem apa la fiert, iar cand clocoteste adaugam legumele: morcovul si dovlecelul rasi pe razatoarea mica, ceapa taiata marunt si ardeiul fasii. Sa nu uitam sa pastram o lingura de ceapa si una de morcov pentru compozitia de perisoare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pulpa de rosii impreuna cu uleiul. Se sareaza si dupa inca vreo 5 minute se acreste cu bors.

Intre timp se amesteca ingredientele pentru perisoare si cu mana inmuiata in apa calduta, facem bilute pe care le introducem in ciorba. Am lasat pe foc pana au fiert perisoarele, dupa care am servit cu paine calda de casa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]