Ciorba de perisoare

de MonaMimi in Supe/Ciorbe, 25 Noi 2012 | 3802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • orez
  • 4 morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 2 buc patrunjel
  • fasole verde
  • 1 ceapa mica
  • 2 cartofi
  • cateva buchetele conopida
  • verdeata
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Morcovi,patrunjelul,pastarnacul le curatam si le taiem cubulete apoi le calim in putin ulei pana se imoaie putin adaugam apa si lasam la fiert .Intre timp pregatim perisoarele amestecam carnea cu orez ,boia piper sare si putina verdeata tocata marunt.Cand a inceput sa fiarba supa adaugam cartofi curatati si taiati cubulete,fasolea verde si ceapa,lasam sa fiarba putin apoi formam din carne bilute date prin smantana si le punem in supa  la fiert,spre finalul fierberi punem conopida, sare,smantana lasam putin la fiert, adaugam verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors si leustean