Ciorba de perişoare

de kukibella in Ciorbe, 22 Iul 2013 | 4775 vizualizari

 

o ciorba pe gustul tuturor

 

INGREDIENTE

  • un morcov;
  • 1/2 telina;
  • o ceapa;
  • un ardei;
  • doua roşii;
  • o ling.orez;
  • borş;
  • ulei

ptr.perişoare:

  • 400 gr carne vita;
  • 1 ling.griş;
  • un ou;
  • sare;
  • piper;patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perişoare:

Morcovul şi telina se dau pe razatoare;restul legumelor se toaca cubulete.

Legumele (morcovul,telina,ceapa,ardeiul şi roşiile)se calesc ın putin ulei;se adauga aprox.un litru şi jumatate de apa fierbinte.

Se lasa sa dea 2-3 clocote.

Se formeaza perişoarele cu mana umeda şi se adauga ın ciorba.se lasa sa mai dea 2-3 clocote şi se adauga borşul (se fierbe borşul separat).

Se mai lasa pe foc 3-4 min.şi se adauga lingura de orez.

Se mai lasa pe foc 2-3 min.Se ınchide focul se adauga verdeata.

 

TIPS-URI

1

se serveşte cu smantana şi ardei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perişoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba putin picanta