Ciorba de perisoare cu afumatura

de Rocsi in Ciorbe, 13 Iun 2012 | 9118 vizualizari

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

13.06.2012, 11:22

delicioasa ciorbita

diaconta 1

13.06.2012, 11:36

Buna ciorbita
Rocsi,nu ierbe orezul prea mult daca-l pui deja fiert?
eu calesc ceapa cu carnita,condimentez,pun orezul nefiert,un ou ,fac perisoarele si le pun sa fiarba in oala in care am fiert zarzavatul.

gaby_duceag 1

13.06.2012, 11:44

eu o fac taman invers
pun apa rece, perisoarele, las un clocot, iau spuma, pun legmele, nu toate odata ca nu poti compara timpul de fierbere al morcovului cu al ardeiului, orezul, las 30 min (aprox),dreg ..vad io cu ce..si gata
io nu pot intelege cum la voi legumele tre' sa fiarba mai mult decat carnea
m-am dus )))

MotanLaOale 1

13.06.2012, 11:53

Angelina_Elena 1

13.06.2012, 12:05

foarte,foarte buna!

_Alina_ 1

13.06.2012, 12:30

tare buna ciorbita ta!

diaconta 1

13.06.2012, 12:30

Gaby,io ziceam de ciorba de perisoare,ca altfel daca pun ceva carnita,mai intai o fierb pe ea si apoi pun legumele in ordinea in care trebuie.
la perisoare,nu fac asa pentru ca se fac prastie pana fierbe zarzavatul.
M-am dusssssss si io

Rocsi 1

13.06.2012, 12:46

Dia nu e prea mult sau cel putin asa cred eu.Oricum orezul in perisoare nu prea mai se umfla.Eu asa am invatat sa fac.o fi rau, bine ,nu stiu ce sa iti zic.

Rocsi 1

13.06.2012, 12:48

Gaby la ciorba in care folosesc bucati de carne mai intai fierb binisor carnea.La asta de perisoare intai fierb putin legumele, apoi pun perisoarele.fiecare cu obiceiul sau si cum a invatat sa prepare.

diaconta 1

13.06.2012, 13:41

E ok Rocsi daca-ti place asa.Intrebam pentru ca n-am incercat asa

cocolina 1

13.06.2012, 13:49

interesanta ciorba cu costita si fidea

Lau 1

13.06.2012, 13:52

place

T I M E A 1

13.06.2012, 14:00

Mitinita 1

13.06.2012, 14:31

buna

mihaelar63 1

13.06.2012, 14:42

Gustoasa

Bucataras Medi 1

13.06.2012, 18:09

una din ciorbele mele preferate.

madi_marin 1

13.06.2012, 18:23

combinatia asta n-am incercat-o, dar cum imi plac si perisoarele si afumatura....e clar ca as manca o portie chiar acum...

MonaMimi 1

13.06.2012, 18:35

Rocsi 1

13.06.2012, 19:47

Dia eu asa am fost invatata sa o prepar, dar nu contesc ca e foarte buna si altfel
-Multumesc dragele mele pentru toate aprecierile!

RuxyRux 1

13.06.2012, 19:51

Cred ca e grozava Rocs...stiu ca tu faci mancarica delicioasa...doar esti o fata delicioasa si frumoasa...te pup cu mult drag

Rocsi 1

13.06.2012, 20:03

Multumesc draga mea Ruxy.Tu mereu ma supraapreciezi...

RuxyRux 1

13.06.2012, 20:21

Rocs...crezi ca mama isi supraapreciaza puiul cand spune ca e cel mai minunat? Imi esti draga tare

mirela0911 1

13.06.2012, 20:35

Ooo, buna ciorbica!

Rocsi 1

13.06.2012, 21:42

Multumesc din tot sufletul Ruxy.
-Multumesc Mirela

iry-gabriela 1

13.06.2012, 22:05

ce imi place,cred ca ii da un gust ff bun afumatura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu tarhon