Ciorba de porc

de Rahela Velicu in Ciorbe, 5 Mar 2018 | 5864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 cartofi
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 ou
  • leustean
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Taiem ceapa julienne si morcovul rondele sau cuburi. Le punem la fiert, iar dupa 10 minute, adaugam carnea taiata cuburi potrivite. Lasam 20-25 de minute la fiert, dupa care adaugam cartofii taiati in 4. Mai lasam 10 minute la fiert si adaugam sucul de rosii.

Lasam ciorba sa fiarba pana cand sunt fierte legumele si carnea.

Batem un ou si il adaugam in ciorba inainte cu 1 minut sa-i stingem focul.

Presaram leustean tocat si daca este nevoie, mai adaugam sare dupa gust.

TIPS-URI

1

Eu tai carnea cuburi mai mici pentru a fierbe cat mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]