Ciorba de potroace

de RuxyRux in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 7316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 pui mare gras( de curte daca e posibil)
  • Zarzavat de ciorba:
  • Morcovi,
  • cartofi
  • telina
  • patrunjel
  • ceapa
  • ardei gras
  • dovlecel
  • pastarnac
  • o canita suc de rosii
  • o canita orez
  • 1 l si jumatate de zeama de varza
  • 1 l bors
  • tarhon
  • smantana pentru servit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Spalam curatam, taiem puiul si-l punem pe tot in oala cu apa la fiert. Cand da in clocot luam spuma si punem legumele tocate marunt. Lasam sa fiarba, adaugam si orezul si apoi cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte punem sucul de rosii si zeama de varza. Saram dupa gust si in functie de cat de acra este ciorba mai punem borsul sau nu. La mine a fost nevoie, mie imi place fff acra si cum zeama de varza era potrivit de acra am mai adaugat si borsul. Punem si tarhonul si servim cu smantana...delicioasa!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de legume cu cărniţă afumată