Ciorba de pui

de AdriiAdi in Ciorbe, 3 Mar 2013 | 6543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de pui(aripioare,tacamuri,inimi,pipote)
  • 300 ml suc de rosii
  • delikat
  • 3 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 linguri pastarnac si telina rase
  • fidea
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • 2 oua
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Dupa ce ai transat si spalat bucatile de pui iei o oala de vreo 5 kg si pui bucatile de pui cu apa(oala aproape plina) la fiert.

Intre timp cureti si speli legumele. le tai bucati potrivite. iei spuma  cand incepe usor sa fiarba. O mai lasi 10 min si apoi pui si legumele taiate.

Ciorba se fierbe la foc mic (este mult mai gustoasa si isi ia gustul de legume ), daca legumele se sfarama la presarea cu degetul iei un castronel si freci uleiul cu sucul de rosii si 2 linguri zeama fiarta  si apoi o pui in ciorba .

Mai lasi o vreme si pui delikatul,si potrivesti cu sare

Cand ciorba este aproape gata sfarami usor fideluta si o adaugi, iar ouale le bati cu putina zeama fiarta si le pui in ciorbica. Presari putin patrunjel si pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta - cum sa faci cea mai buna ciorba de vita