Ciorba de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 27 Mar 2010 | 8821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un cartof
  • un morcov
  • un dovlecel
  • ceapa
  • ardei rosu
  • telina
  • radacina patrunjel
  • pastarnac
  • sare
  • zeama de lamaie
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune la fiert, se spumeaza de cate ori este nevoie.

intre timp taiem legumele , sau le dam pe razatoarea, si le punem peste pieptul de pui, le lasam pana fierb, dupa care punem sare dupa gust si zeama de lamaie.

dupa ce am luat de pe foc punem patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana