Ciorba de pui

de Florin A in Ciorbe, 30 Dec 2015 | 11448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pui
  • un litru de bors
  • 100 ml suc de rosii
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • o telina mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • doi cartofi
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • ardei gras galben
  • ardei gras portocaliu
  • sare dupa gust
  • verdeturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Carnea curatata si spalata, se pune la fiert, in apa rece.

La nevoie, se aduna spuma formata.

Intre timp se toaca legumele si se adauga in oala cu carne. Cand aceasta din urma este bine fiarta, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si borsul.

Se lasa sa dea ciorba in clocot de cateva ori, dupa care se opreste focul si se presara verdeturile.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu stevie si oua intregi