Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre

de madi_marin in Ciorbe, 15 Iul 2013 | 7881 vizualizari

 

Am fost foarte fericită când am primit cadou o sticlă de bulion de zarzăre. Auzisem de la colegii mei că e foarte bun, dar nu gustasem niciodată. Am pregătit ciorba asta...o nebunie! Mai ales servită cu ceapă!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasăre pentru ciorbă
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • o ţelină mică
  • paste spirale (sau fidea)
  • 1 lingură pastă de tomate
  • bulion de zarzăre după gust
  • sare
  • piper
  • ulei
  • leuştean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre:

Se pune carnea la fiert. Din când în când se ia spuma. Se fierbe pe jumătate, după care se adaugă legumele cubuleţe sau rase pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se lasă să fiarbă bine.

Spre sfârşit se adaugă pastele, pasta de tomate şi bulionul de zarzăre şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se dă oala deoparte de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată şi un strop de ulei.

Se serveşte cu ceapă alături.

Poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec