Ciorba de pui cu paste

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mar 2014 | 10644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de pui
  • 100 gr paste (fusilli)
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe uscate
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 1 l bors de putina
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si leustean (proaspete/verzi)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste:

Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata.
Intre timp,  tocam legumele si le adaugam in ciorba, lasandu-le sa fiarba impreuna cu carnea, atat cat sa dea in clocot de cateva ori. Adaugam apoi cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute sau pana ce cartofii sunt bine fierti. Punem bulionul si borsul,  saram dupa gust,  fierbem pana ce da in clocot si adaugam pastele. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana