Ciorba de rata

de ANCA in Ciorbe, 10 Ian 2010 | 9700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de rata
  • doua maini de fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 telina cu frunze
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o ceapa
  • 1 fir praz
  • 1 ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • 1,5 l bors
  • 2 oua
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Carnea se portioneaza, se pune la fiert si se spumeaza.

Radacinoasele si fasolea verde(eu am avut in congelator) se taie marunt, sau se maruntesc la robot, si se adauga in oala, dupa 5 minute se pun restul legumelor tocate, prazul taiat rondele. Cand legumele sunt aproape fierte, se pune sucul de rosii, apoi se adauga borsul, clocotit separat.

Cand legumele sunt fierte, se pun ouale batute ca sa se faca zdrente, apoi adaugam leusteanul si frunzele de telina tocate.

Fiecare portie se insoteste cu ardei iute:)

TIPS-URI

1

Se poate acri si cu zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras 1

10.01.2010, 06:07

de unde va aprovizionati cu pasari de curte?

ANCA 1

10.01.2010, 06:32

uff, nu-mi aminti!! se duce husbandul la tara, pe langa Slobozia,unde neamurile lui nu au, dar au vecinii, si practic cumpara toate cele de p-acolo..inca e aprovizionat congelatorul

Oana 1

12.01.2010, 21:48

Ce-as mai papa si eu o ciorba cu pasare de curte Bucatarasule, poate te induri si de mine si-mi mai cumperi si mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]