Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos

de susu in Mancaruri de post, 26 Mar 2016 | 7361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi sau o mana de orez
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 conserva de rosii
  • 4 lg otet pentru acrit sau zeama de lamaie
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos:

Legumele se toaca marunt iar sfecla coapta se curata si se da prin razatoarea mare. Calim ceapa si usturoiul apoi capia cu morcovul apoi urmeaza orezul si sfecla cu radacinoasele. Punem vreo 3 l de apa fiarta si putina verdeata. Cand au fiert legumele punem rosiile si mai lasam cateva clocote. Potrivim de sare, punem restul de verdeata si incgidem focul. Este buna atat rece cat si calda, puteti servi si cu smantana sau iaurt. Sfecla coapta este mult mai gustoasa decat cea fiarta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de mazare cu morcov