Ciorba de stiuca

de Ina in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2010 | 18390 vizualizari

 

Cum v-ati obisnuit, la mine se gateste mult peste, in orice fel....

 

INGREDIENTE

 

  • capete si cozi de stiuca
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii sau suc de rosii
  • sare
  • 1 litru de bors
  • leustean verde

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stiuca:

 

     Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte.  Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine. 

     Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste. Dau o savoare deosebita! 

     Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.

 

TIPS-URI

1

Borsul se adauga fierbinte.

2

Pune pestele in ciorba dupa ce adugi borsul. In felul acesta bucatile de pestele vor ramane intregi, nu se vor sfarma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

onuta 1

08.07.2010, 12:14

numai minunatii din mainile tale.

super super.

rivka 1

17.07.2010, 18:59

cum de mi-a scapat ciorba asta...mi-ai facut pofta!

Ina 1

17.07.2010, 19:28

am uitat si eu de ea, de cand am facut-o...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]