Ciorba de vacuta

de luminita20_2006 in Ciorbe, 19 Oct 2009 | 12104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -700 gr carne vacuta
  •  - 3 cartofi 
  • -2 morcovi 
  • - telina
  •  - 2 ardei 
  • - 1 ceapa 
  • - 2 rosii
  •  - 1 lingura bulion 
  • - legatura patrunjel 
  • - legatura leustean
  •  - bors 
  • - cimbru
  •  -sare 
  • (optional- mazare)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Legumele se curata si se spala; morcovul se taie cubulete mici, la fel ceapa, rosiile si ardeiul, telina se da prin razatoare, iar cartoful cuburi un pic mai mari.Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce au fiert un pic legumele se adauga si bulionul. Separat se pune la fiert borsul cu un pic de sare si cimbru , cand sunt gata si legumele se dauga borsul se lasa sa dea un clocot se pune leusteanul si se ia de pe foc se lasa un pic sa se mai raceasca si dupa aceea se pune si patrunjelul astfel mentinem culoarea verde a lui.. Se serveste cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras 1

04.12.2009, 09:14

e ok Biank, poti sa faci la cantitatile acestea. Pune la fiert intr-o oala de 4 litri

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:48

c-am atata apa cat a zis si bucataras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os