Ciorba de cartofi

de T I M E A in Ciorbe, 5 Apr 2012 | 6320 vizualizari

 

O ciorba de cartofi cu legume, ideala pentru zilele de post si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • Pt 4 l apa avem nevoie de:
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/4 telina radacina
  • 1/2 ardei verde
  • un pumn mazare
  • 5 cartofi
  • frunze de telina si patrunjel
  • 200 ml suc de rosii
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Mai intai punem apa la fiert entru ciorba de cartofi. Curatam si spalam legumele. Taiem morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul si le punem in apa clocotita. Lasam la fiert la foc mic pana sunt aproape fierte. Punem sare si piper dupa gust.

Adaugam cartofii taiati cubulete si mazarea si lasam in continuare pe foc pana se fierb.

Turnam apoi sucul de rosii in ciorba de cartofi, adaugam frunzele de telina tocate si lasam sa mai dea o data in clocot.

Luam ciorba de cartofi de pe foc si adaugam si patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

daca va place mai acra, puteti drege ciorba de cartofi cu bors de putina sau zeama de varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Teo 1

11.04.2012, 23:20

ciorba de cartofi e mai gustoasa in strachina!

Angelina_Elena 1

24.09.2012, 14:44

foarte,foarte buna!

babi5 1

07.10.2014, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure