Ciorba de vacuta

de trifadalia in Supe/Ciorbe, 16 Apr 2020 | 4981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vițel
  • 1 buc ceapă
  • 1/2 buc felină
  • 1/2 buc Cum ne
  • 1 buc pătrunjel (radacina)
  • 1/4 varza creată
  • 1 buc ardei rosu
  • 1 buc lămâie
  • 150 mi bulion
  • 1 legatura de leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea de vițel se taie cubulete si se lasa in apa rece .
Între timp se pune o oala cu apa pe foc iar cand apa fierbe se adaugă carnea sa fiarbă, spumandu- se din cand in cand.
Cand carnea este aproape fiartă se adaugă și legumele tăiate cubulete.
Cand sunt si ele foarte se stoarce zeama de la lămâie și se adaugă și ea in ciorba alaturi de milionul dd roșii asezonandu- se după gust totodata si cu sare si piper.
La final se adaugă și leusteanul tăiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]