Ciorba de vacuta (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 7 Mai 2014 | 8450 vizualizari

 

Sa va mai zic cat de buna a fost!? De fapt, este :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita cu os
  • o mana de paste (spaghetti)
  • un fir de ceapa verde
  • o bucata de telina
  • 4 cartofi mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un dovlecel
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras galben
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • un litru de bors
  • loboda
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta (Multicooker):

Am inceput prin a fierbe carnea de vita (cu tot cu os), reducand astfel timpul de fierbere in cooker. Separat, tocam legumele si le calim 5-10 minute, folosind functia FRY.

Adaugam apoi carnea fiarta si supa formata, cartofii taiati cuburi si continuam fierberea cu programul BOIL. Cand cartofii devin fragezi, adaugam borsul si sucul de rosii (in ultimele 10 minute ale programului in curs), saram dupa gust si dupa ce da in clocot, punem si pastele.Tocam verdeturile si le presaram peste ciorba. Se serveste calda, optional cu smantana.

Pofta  buna!

TIPS-URI

1

Legumele folosite, cat si cantitatea acestora, variaza in functie de gusturi si de vasul ce se foloseste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]