Ciorba de zarzavat si piept de curcan.

de Aurelia 07_07 in Ciorbe, 6 Oct 2013 | 10930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. piept de curcan
  • 4-5 morcovi
  • 1 ceapa nu prea mare
  • 1 ardei rosu
  • 4 tomate (1 galbena si 3 rosii)
  • frunze de patrunjel
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat si piept de curcan.:

Spalam carnea cu apa rece, dupa care o taiem cubulete.

Curatam zarzavatul (ceapa,morcovii,patrunjelul,telina), le spalam, dupa care le taiem marunt.

Tomatele le curatam de coaja si le taiem cubulete.

Spalam ardeiul si il curatam de samburi, dupa care-l taiem marunt ca pe zarzavat.

Intr-o oala de 4 l, punem uleiul la incins si incepem sa calim  ceapa, pana devine aurie .

Dupa care morcovii,patrunjelul,telina si ardeiul pana se inmoaie putin.

Apoi tomatele si la urma de tot carnea si mai lasam la calit vreo 5 minute  si turnam apa.

Punem sare dupa gust si lasam sa fiarba aproximativ 40 de minute.

Cand este gata fiarta, oprim focul si presaram frunza de patrunjel taiata marunt.

Se poate servi cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat si piept de curcan." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu taitei