Ciorba rosie de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 29 Sep 2014 | 4962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 gogosar mare rosu
  • 2 rosii mari de gradina
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • 1 cescuta hrisca
  • patrunjel si telina verde proaspat tocata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie de post:

Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece.

Ceapa rosie se taie rondele, si se caleste usor in ulei.

Adaugam gogosarul taiat cubulete, morcovii trecuti prin robot si rosiile maruntite tot la robot.

Punem sare si piper dupa gust si bobite de mustar, comletam cu apa rece (cca 2l) si lasam sa fiarba la foc mic pana fierb legumele.

Spalam hrisca si o adaugam in oala, mai fierbem ciorba cca 10 minute,optim focul si presaram verdeata tocata.

Lasam sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie de post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]