Ciorba taraneasca de post

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Dec 2013 | 8312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 200 g fasole galbena
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1ceapa
  • 50g bulion
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 250 ml bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de post:

Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Fasolea ,mazarea si conopida se pun la fiert.Se adauga sare.

Morcovii se toaca cuburi sau se dau pe razatoarea mare,apoi se adauga la ciorba.

Ceapa se toaca si se pune la calit putin in ulei, apoi adaugam ardeiul tocat si bulionul. Luam cu un polonic zeama de la ciorba si diluam putin peste prajeala de ceapa cu bulion.

Cand celelalte legume sunt fierte se adauga sosul de ardei si ceapa,apoi borsul strecurat,iar la sfarsit verdeata( spalata in prealabil) tocata marunt. Se mai adauga sare, in functie de cat de sarata doriti sa fie ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]