Ciorba taraneasca de pui

de adela1981 in Ciorbe, 12 Mar 2012 | 4801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mic ( 1 kg )
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata de telina (50 gr )
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi medii ca marime
  • 100 gr mazare verde
  • 100 gr fasole verde
  • 50 ml bulion
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • lamaie/ otet/ sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se  ia spuma.  Se curata, se spala legumele  si se taie. Se caleste ceapa taiata  apoi se adauga zarzavatul  taiat se caleste impreuna cu ceapa.  Se adauga in oala la pui, pe urma se adauga cartofii taiati cuburi, mazarea si fasolea si bulionul. Se potriveste de sare, piper si zeama de lamai.    La servire  se presara patrunjel verde tocat si smantana multa si neaparat cu ceva iute :)) !! Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume