Ciorba taraneasca de vacuta

de adellyna in Ciorbe, 23 Noi 2014 | 7500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g rasol de vita
  • 1 cartof
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • 50 g morcov
  • 50 g conopida
  • 50 g mazare
  • 50 g fasole verde
  • o legatura de leustean
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei
  • o lingura de bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Punem carnea la fiert in apa rece cu sare (aproximativ 3,5l de apa)

Curatam legumele.Tocam ceapa marunt. Taiem cartoful si rosiile cubulete. Taiem morcovul si ardeiul romburi.

Intr-o oala punem uleiul si calim legumele (fara cartof si rosii)

Carnea fiarta o scoatem si o taiem bucati mici.

Peste legumele calite turnam supa obtinuta, carnea si cartoful.

Cand legumele sunt facute adaugam rosiile, borsul, sarea si piperul.

Tocam marunt leusteanul si patrunjelul si il adaugam cand stingem focul

TIPS-URI

1

Se poate adauga un ou batut sau niste cascaval ras :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.11.2014, 21:30

Bunatate!

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:07

jolygina 1

16.12.2014, 00:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de vita - Reteta traditionala plina de savoare