Cipsuri de cartofi

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2011 | 6508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri de cartofi:

Se curata cartofii de coaja si se spala.

Se feliaza foarte subtire.Eu am folosit o razatoare.Secretul este ca feliile de cartof sa fie foarte subtiri.

Se pun intr-o strecuratoare si se spala sub jetul de apa rece dupa care se lasa la scurs.

Intr-o tigaie se pune ulei din belsug asa vreo trei,patru degete si se prajesc chipsurile in transe mici.Uleiul trebuie sa fie destul de incins cand punem cartofii feliati.

Inainte de prajire se sterg feliile de cartofi cu un servet absorbant de bucatarie.

Se scot tot pe servetele absorbante.

Se condimenteaza dupa preferinta.Sunt foarte buni singura diferenta dintre chipsurile de casa si cele din comert sunt ca cele de casa nu contin E-uri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare