Ciulama cu piept de pui

de dakris in Pui, 28 Mar 2012 | 13025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delikat.

Ceapa taiata cubulete cu ulei si o ceasca de apa se pune intr-o cratita acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana se evapora apa si ceapa s-a inmuiat. Daca mai este necesar se mai adauga putina apa fierbinte.

Dupa ce s-a evaporat toata apa se mai lasa ceapa se se calesca un pic in uleiul ramas si apoi se adauga faina toata odata amestecand rapid sa nu se faca cocoloase. Se mentine pe foc, amestecand sa nu se lipeasca, cateva minute apoi se adauga cca 500 ml supa, carnea si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba inca 15 min la foc mic amestecand sa nu se lipeasca.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos alb