Ciulama de ciuperci cu zucchini

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 5354 vizualizari

 

o cina usoara si satioasa

 

INGREDIENTE

  • cca 400 gr. ciuperci
  • 2 cepe maricele
  • 1 zucchini tanar de cca 400gr.
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper si usturoi granulat dupa gust
  • 1 lingura rasa boia dulce
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingura si jumatate amidon alimentar
  • 250 ml lapte rece
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu zucchini:

Curatam si spalam legumele (mai putin zucchini, pe care-l lasam cu coaja daca este tanar).

Jumatate din zucchini se trece prin robot impreuna cu ceapa si se caleste apoi in ulei la foc potrivit cca 10 minute.

Adaugam apoi ardeiul taiat fasii, restul de zucchini taiat cubulete,bobitele de mustar si ciupercile taiate in sferturi, punem cca 100 ml apa si lasam sa fiarba la foc domol pana se inmoaie legumele. Condimentam cu sare, piper si usturoi granulat.

Intr-un bol amestecam amidonul cu laptele, il adaugam peste legume si amestecam cca 10 minute, pana se leaga sosul. Punem boia dulce si patrunjel verde tocat si servim alaturi de mamaliguta proaspata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati