Ciulama de pui

de theodora in Pui, 19 Mar 2010 | 11962 vizualizari

 

pt mine e cea mai traditionala reteta de ciulama.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate pui de la tara
  • 3 lg de faina
  • 50g ciuperci din conserva
  • grasime de pasare si putin unt
  • sare,un cub de knorr putin piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

puiul transat se pune la fiert iar dupa ce se spumeaza se adauga cubul de knorr si se lasa sa fiarba.eu am oparit putin si ciupercutele.

intr-o craticioara se topeste grasimea cu untul iar apoi se presara treptat lg de faina si se incorporeza bine,se stinge cu zeama de la pui si se amesteca pana capata consistenta unei smantani mai subtire,seadauga ciupercutele si bucatile de pui fierte,se potriveste de sare se pune putin piper si se mai amesteca de 2 ori dupa care se pune capacul si se opreste focul.pofta mareee!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si maioneza