Ciulama de pui cu ciuperci

de laura2002 in Pui, 27 Sep 2013 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • piper alb,sare
  • 0.500 gr smintina
  • 100 ml lapte
  • 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Pieptul de pui se taie felii ce pentru șnițel se bate se condimenteaza cu sare piper se unge cu ulei si se pune pe gratar.

Ciupercile se curata se spala si se pun la fiert. Smintina se pune intr-o craticioara pe aragaz si se lasa sa fiarba putin. Se adauga laptele cu făina se amesteca pînă se ingroașa.

Se adauga piptul de pui taiat fășii si ciupercile scurse de apa. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu mamaliga si patrunjel proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]