Ciuperci boieresti

de Miha in Pui, 13 Ian 2010 | 9585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 6 ciuperci proaspete mari
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 50 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci boieresti:

Pieptul de pui l-am robotit :), apoi l-am amestecat cu morcovul, usturoiul si piciorusele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.

"Palariile" ciupercilor le-am pus intr-un vas termorezistent, le-am umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca. :))

Acoperim cu cascaval ras, stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci boieresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

14.01.2010, 00:06

Boieroaica, boieroi, ce-o fi! o ciumpearca din aia cu mot as papa

merceleo 1

13.12.2011, 14:05

Coditele de ciuperci? Toata lumea stie inca de la gradinita ca ciupercile au picioruse, nu codite!!!
Vorba aia: Manastire-ntr-un picior ghici ciuperca ce-i?

Miha 1

13.12.2011, 14:42

Am editat. Mersi de atentionare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu ciuperci