Ciuperci champignon la cuptor

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 30 Mai 2014 | 7678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 150 g telemea vaca
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon la cuptor:

Spalam ciupercile, le punem la scurs, taiem cozile si le punem deoparte.

Ceapa, ardeii, cozile de la ciuperci le tocam foarte marunt si le punem la inabusit cu 2 linguri de unt sub capac cca 15 min. Intre timp dam prin razatoarea mare telemeaua. Ciupercile le condimentam cu praf de sare, piper si le asezam in tava unsa cu putin unt.

Umplutura inabusita luam de pe foc, adaugam patrunjelul tocat si amestecam sa se raceasca putin, dupa care amestecam cu telemeaua data prin razatoare, sare (daca mai este nevoie) si piper. Umplem ciupercile si le lasam la cuptor cca 30 minute la foc mic. 

Ciupercile le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci