Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty in Mancaruri de post, 26 Noi 2021 | 4169 vizualizari

 

Daca tinem post avem nevoie de proteine vegetale asa ca ciupercile sunt o alegere excelenta.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci champignon brune
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci coapte cu verdeturi (de post):

Trecem ciupercile printr-un jet de apa rece si le scurgem bine. Rupem piciorusele si le taiem marunt. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei de masline si calim ciupercile tocate impreuna cu putina sare si piper macinat.Oprim focul si adaugam mararul si patrunjelul. Umplem palariile cu acest amestec. Coacem ciupercile fie intr-o tava in cuptor fie in aparatul Crock Pot, asa cum am facut eu. Pornim aparatul Crock-Pot pe unctia coacere la 130 de grade pentru 1 ora. Cand aparatul s-a incalzit asezam ciupercile si le stropim cu uleiul ramas. Servim ciupercile reci ca aperitiv.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta combo