Pasta de naut

de Steffy in Mancaruri de post, 8 Mar 2013 | 7853 vizualizari

 

Reteta am preluat-o din cartea lui Carmen Bruma, pasta de naut (hummus) fiind foarte satioasa si sanatoasa mai ales cand sunteti la dieta sau cand tineti post.

 

INGREDIENTE

  • 125 g naut (aproximativ jumatate de cana)
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

Nautul se tine la inmuiat in apa timp de o zi.

Se pune la fiert. La mine a durat foarte mult pana s-a fiert, de aceea am scris timpul de pregatire foarte mare.

Cand este gata, se scurge, dar nu se arunca apa in care a fiert.

Se paseaza si se adauga treptat uleiul, apa in care a fiert nautul, zeama de lamaie si sare, pana se obtine o pasta. Se pune usturoiul maruntit.

Se poate orna cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Cris2711 1

08.03.2013, 22:09

buna tare

MotanLaOale 1

08.03.2013, 22:23

delia64 1

08.03.2013, 23:01

Nu am mancat niciodata dar merita incercat .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu ardei copt