Ciuperci cu ceapa si usturoi

de La Ancuta in Mancaruri de post, 19 Dec 2010 | 25673 vizualizari

 

by Medi

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 7 catei de usturoi
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ceapa si usturoi:

Ciupercile se curata si se taie bucatele nu foarte mici (daca ciupercile sunt mici se pot taia doar pe jumatate).

Ceapa curatata si taiata julienne se soteaza in 2 linguri apa si 1 lingura ulei de masline. Adaugam si usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa ce se inmoaie ceapa adaugam putina boia de ardei si coipercile.

Punem capacul si lasam sa scada putin, amestecand din cand in cand.

Adaugam 1/2 cana de apa, potrivim de sare si adaugam putin cimbru uscat.

Lasam sa fiarba pana scade tot lichidul.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si cartofi