Ciuperci pane de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 9432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci proaspete (de preferabil mai micute daca gasiti)
  • 1 cana apa minerala
  • 1 lingurita sare
  • un praf de piper
  • 1 lingurita marar uscat
  • jumatate lingurita patrunjel uscat
  • faina alba
  • 1 canita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane de post:

Curatam ciupercile de pielita si le spalam,apoi le taiem pe jumatate(daca sunt micute le lasati intregi).
Intr-un bol punem apa minerala,apoi incepem sa turnam faina pana obtinem un aluat mai grosut decat la clatite(sa fie vreo 6-7 linguri cu varf).
Condimentam cu sare si piper,apoi cu patrunjelul si mararul uscat.
Amestecam bine compozitia pentru a incorpora toate ingredientele.

Uleiul il punem intr-o tigaie la incins.
Dam ciupercutele prin amestecul cu faina si le punem la prajit.

Le rumenim pe ambele parti si le scoatem pe o farfurie in care asezam niste servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Le lasam sa se racoreasca apoi putem servi.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu linte si hribi