Ciuperci sotate

de susu in Mancaruri de post, 5 Ian 2011 | 10052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 100 g unt
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 morcov potrivit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate:

Se spala legumele, se taie morcovul rondele subtiri, ardeiul se taie bucati mai mari iar ciupercile felii. Se caleste morcovul in untul topit dupa care se adauga ardeiul si la sfarsit ciupercile. Se adauga sos de soia si alte condimente. Se mai calesc impreuna pana se leaga bine. Este o garniture deosebita, noi o servim adesea fara nimic altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

06.01.2011, 08:23

susu 1

06.01.2011, 09:32

Diaconta ce draguta ai fost Te inveti si cu betigasele, tre sa ai antrenament doar

Rocsi 1

06.01.2011, 11:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]