Ciuperci umplute

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 9848 vizualizari

 

Inspiratia pentru aceasta reteta a fost emisiunea culinara Alive and Cooking de pe Euforia.

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciupercute champignon mici
  • 200 g pate
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • 100 g maioneza
  • 1 lingura pasta de hrean
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare, piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercutele se spala si se sterg bine, apoi li se rup coditele, dupa care se umple fiecare caciulita cu pate cu ajutorul unei lingurite.

Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se condimenteaza pesmetul cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cipercutele se dau prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc. 

Se scot pe un servet de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.

Se amesteca bine maioneza cu hreanul, patrunjelul si zeama de lamaie si se serveste ca sos langa chiftelute.

Pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi fierti in coaja, umpluti dati la cuptor