Ciuperci umplute

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 6244 vizualizari

 

by Corina33 cu unele modificari. Au fost bune, bune. Multumesc Corina

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciuperci champignon mici
  • 150 g pate
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri hrean cu iaurt (am avut gata amestecat)
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile, se scot coditele si se umpe cu pateu, cu ajutorul unei lingurite.

Se bat ouale cu putina sare iar pesmetul se amesteca cu sare si piper.

Se dau ciupercile prin faina, ou apoi pesmet si se prajesc in uleiul incins (Vor face un pic de galagie si deranj in bucatarie).

Se scot pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pentru sos:

Amestecam samantana cu hreanul si iaurtul, condimentam si adaugam patrunjelul verde taiat.

Se serveste impreuna cu ciupercile umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cascaval