Ciuperci umplute

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 21118 vizualizari

 

Un aperitiv gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon (aprox. 10 buc)
  • 200 gr kaizer
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • 200 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata de pielite

Kaizerul si ceapa se taie marunt

Cascavalul se da pe razatoarea mare

Patrunjelul se taie marunt

Intr-o tigaie se pune ceapa, kaizerul si coditele de la ciuperci taiate marunt, se calesc la foc mediu pt 10 minute, asezonandu-se cu sare si piper

Intr-o tava de yena se aseaza ciupercile, se umplu cu compozitia obtinuta anterior

Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor pt 30-35 minute

Se servesc calde, decorandu-se cu patrunjel tocat

TIPS-URI

1

in umplutura se pot pune si rosii tocate marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas