Ciuperci umplute

de dantes in Porc, 22 Mar 2018 | 2996 vizualizari

 

Cei care tin post pot prepara aceasta reteta fara creier

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 500 g creier de porc
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Creierul se lasa in apa rece circa o ora, apoi se curata si se taie marunt.

Spalam ciupercile, le rupem coditele pe care le taiem marunt.

Calim ceapa in ulei, adaugam coditele taiate de la ciuperci, apoi creierul; cand sunt aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul verde. Cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor si le dam la cuptor pentru 30 de minute.

Se pot servi cu o salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu ciuperci